Podeljeni albumi u Google Photos dobijaju komentare i pametne sugestije

Funkcija Shared Albums u Google Photos dobija nove funkcije i postaje pametnija i korisnija u bliskoj budućnosti, kada će objava najnovije verzije aplikacije biti završena

Funkcija Shared Albums u Google Photos dobija nove funkcije i postaje pametnija i korisnija u bliskoj budućnosti, kada će objava najnovije verzije aplikacije biti završena za Android i iOS platforme.
U Google Photos 1.10 za iOS i 1.20 za Android, korisnici koji se pridruže mogu da dodaju komentare na fotografije, pa čak i za sam album. Za sada još uvek nema načina za dodavanje Like ili +1. Pored toga, servis sada olakšava da dodate fotografije na album koji je neko podelio sa vama. Sve to iz razloga jer će biti dodate pametne sugestije koju fotografiju dodati za takav podeljeni album, te neće biti potrebno kopati po albumu.
Ovo će verovatno raditi uparivanjem vremena i mesta gde je fotografija snimljena. Ukoliko aplikacija primeti da ste neke fotografije snimili na istom mestu i u isto vreme, ona će vam ih predložiti za taj album.
Google Translate sada radi i na drugim aplikacijama
Izvor: TheVerge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi