Greška

Došlo je do greške.

Poco M3 glavne specifikacije potvrđene uoči lansiranja, stiže sa baterijom od 6000 mAh

23.11.2020 11:48 | 0 Mobile
Poco M3 glavne specifikacije potvrđene uoči lansiranja, stiže sa baterijom od 6000 mAh

 

Poco M3 će biti lansiran u utorak 24. novembra, a pred samo lansiranje, kompanija je najavila nekoliko ključnih specifikacija telefona, kao i detalje o dizajnu. Veličina ekrana, procesor, pa čak i baterija u Poco M3, potvrđeni su od strane kompanije. Poco M3 ima trostruku postavku kamera pozadi i ima prednji deo u obliku kapljice. Primetno je i da ima zadnji poklopac u dve nijanse boja.

Globalni Tvitter nalog Poco objavio je seriju tvitova koji potvrđuju ključne specifikacije Poco M3 uoči lansiranja. Tvitovi potvrđuju da će Poco M3 imati 6,53-inčni ekran i da će ga napajati Qualcomm Snapdragon 662 osmojezgreni SoC. Takođe je potvrđeno da je implementirana velika baterija od 6.000mAh.


Pogledajte još: Preklopni pametni telefon kompanije Xiaomi sa iskačućom kamerom pojavio se u patentnoj prijavi

Video najava otkriva dizajn Poco M3 i identičan je onome što je procurilo na internetu nešto ranije. Poco M3 ima jedinstveni dizajn sa dve palete sa crnim pravougaonikom u gornjem delu ispunjenim postavkama kamere i logotipom kompanije. Modul kamere ima tri senzora koji su jedan ispod drugog, a blic se nalazi pored njih. Logotip se, malo neobično, nalazi paralelno sa modulom kamere na drugoj strani. Preostali deo zadnje ploče ima plave i crne završne tonove. Očekuje se i model žute boje.

Tvitovi potvrđuju da će događaj početi sutra u 13:00 CET. Događaj će biti održan na internetu, a uživo će se prenositi na YouTube-u, Facebook-u i Twitter-u. Prethodne glasine su pominjale da Poco M3 trostruka zadnja kamera može da uključuje primarnu kameru od 48 megapiksela. Očekuje se da će imati dvostruki zvučni sistem, a imaće i podršku za brzo punjenje od 18W.

Izvor: Gadgets 360

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Preklopni pametni telefon kompanije Xiaomi sa iskačućom kamerom pojavio se u patentnoj prijavi

Procureli renderi za OnePlus 9, evo kako će izgledati

10104
10105
10106
10107
10108
10109