Greška

Došlo je do greške.

Poco F4 opažen na sajtu za sertifikaciju

01.04.2022 12:20 | 0 Mobile
Poco F4 opažen na sajtu za sertifikaciju

 

Poco, nekada podbrend kompanije Xiaomi, poznat pod imenima POCO by Xiaomi i Pocophone, sada je zasebna kompanija koja je veoma poznata korisnicima kao neko ko daje veoma mnogo za uloženi novac. Štaviše, neke od prethodnih linij ovo mobilnog telefona su donosile flagship brzinu rada i najbrže procesore uz cene koje su bile, u najmanju ruku, konkurentne.

Setimo se samo mobilnog uređaja Poco F3, koji je bio neverovatan mobilni telefon po veoma primamljivoj ceni, a koji smo i sami krunisali nagradom za “najbolju sredinu”, tj. za telefon koji nudi mnogo, košta normalno, kog korisnici vole, a koji ni po čemu ne zaostaje za znatno skupljom konkurencijom.

Zbog svega ovoga sve informacije vezane za dolazeći Poco F4 nas veoma raduju, a juče se upravo ovaj mobilni uređaj pojavio na sajtu tajlandske službe za sertifikaciju mobilnih telefona NBTC. Dakle, Poco F4 je tu negde, možda ne baš iza ugla, ali znamo da stiže, pa možemo očekivati i zvanično predstavljanje u nekoj skorijoj budućnosti.

 

Ne propustite: Xiaomi 12 Pro, 12 i 12x - trostruki unboxing!Na žalost, za sada nema nikakvih konkretnijih informacija vezanih za ovaj uređaj osim da je tu, da je u procesu prolaska sertifikacije, i da je stvarno zaveden pod imenom Poco F4. Sa druge strane, od nezvaničnih informacija takođe nije mnogo toga dostupno mimo nekih navoda da nas potencijalno očekuje 8GB radne memorije uz Qualcomm Snapdragon 870 procesor, kao i Android 12 operativni sistem koji će biti presvučen nekom od verzija MIUI korisničkog okruženja.

Upravo ovaj Snapdragon 870 procesor bio je jedno od najprijatnijih iznenađenja protekle godine. Pružao je performanse skoro pa kao flagship mobilni procesori, uz dosta manje zagrevanja, ali i skoro upola nižu cenu, piše Pocket-Lint.

Konkretno, cena mobilnog telefona Poco F3, koji je takođe koristio ovaj procesor, bila je oko tri puta manja od glavnih flagship telefona te godine, što je sve samo ne zanemarljivo. Dakle, Poco F4 stiže, mi mu se radujemo, i biće veoma lepo videti šta je ova kompanija spremila za svoje korisnike ove godine.

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Prvi benchmark rezultati za Intel Arc A350M

Novi Samsung Galaxy A53 5G pametni telefon stigao u Srbiju!

10104
10105
10106
10107
10108
10109