Greška

Došlo je do greške.

Počinje zvanična prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Srbiji

26.05.2020 19:26 | 0 Multimedija
Počinje zvanična prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Srbiji


Saopštenje za javnost

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je na domaćem tržištu početak zvanične prodaje novih modela iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi veštačke inteligencije koje svaku sliku unapređuju do 4K kvaliteta.

Model The Serif će u Srbiji biti predstavljen prvi put i to u dve boje – nebeskobeloj i nebeskoplavoj. Da se ovaj televizor ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih odličja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može pomerati po sobi. Karakteriše ga i odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može birati hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi, ili će stajati samostalno.

sam2_390.jpg


Samsung je ovom modelu pridodao NFC i AirPlay2 opcije povezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povezati. Dodatno, AirPlay2 opcija omogućava jednostavno uparivanje sa Apple uređajima, uz korišćenje praktičnih funkcija, poput preslikavanja ekrana.

Pored The Serif televizora, u ovogodišnjoj ponudi Lifestyle modela je i The Frame, koji je na domaćem tržištu premijerno predstavljen prošle godine. Ovaj nesvakidašnji uređaj pretvara svaki dom u galeriju, zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po izboru, kao i specijalnom režimu koji omogućava prikazivanje umetničkih dela iz jedinstvene Samsung prodavnice kada je televizor isključen. Novost ove godine je auto-curation opcija na bazi veštačke inteligencije, zahvaljujući kojoj Art Store aplikacija The Frame televizora može da preporuči umetnička dela u skladu sa stilom vlasnika. Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame poseduje samo jednu tanku, neprimetnu vezu koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja.

sam3_116.jpg


Oba modela dolaze sa Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja obezbeđuje stopostotnu vidljivost boja sa više od milijardu nijansi, za besprekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste. Pored toga, veštačka inteligencija unapređuje i prilagođava kvalitet prikazane slike 4K kvalitetu, bez obzira na trenutnu rezoluciju ili izvor sa koga se sadržaj reprodukuje. The Serif ima i sposobnost da detektuje promenu količine svetlosti u prostoriji i podesi optimalno osvetljenje, zahvaljujući funkciji Prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko.

U Srbiji će The Serif biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, a početna cena iznosi 139.599 dinara. The Frame će, pored postojećih veličina od 43, 50, 55 i 65 inča, u 2020. godini biti dostupan i u dijagonalama od 32 i 75 inča, a početna cena se kreće od 73.299 dinara.

Izvor: Samsung

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Upoznajte Moto G Pro - prvi Motorola smartfon sa stylusom

HP najavio nekoliko EliteBook laptopova

10304
10305
10306
10307
10308
10309