Greška

Došlo je do greške.

Počinje šesti po redu FON Hakaton

23.03.2019 12:20 | 0 Software/Web
Počinje šesti po redu FON Hakaton


U subotu, 23. marta 2019. godine, sa početkom u 10 časova, otvaren je šesti po redu „FON Hakaton” koji organizuje udruženje studenata informatike FONIS zajedno sa Istraživačko-razvojnim centrom Fakulteta organizacionih nauka. Projekat se sastoji iz dva dela - „Tech Challenge-a” i „Hakatona”, a ima za cilj da podstakne mlade ljude da primene svoje znanje u rešavanju konkretnih primera iz
poslovne prakse.

Tema ovogodišnjeg „FON Hakatona” postavljena je od strane glavnog partnera projekta – kompanije „SAGA” i ona glasi „Primena ICT tehnologija za unapređenje bezbednosti u velikom gradu“. Osam najboljih timova „Tech Challenge-a“, sastavljena od po tri ili četiri člana, su tokom prethodnih nedelju dana intenzivno razvijali predloge koji predstavljaju rešenja bazirana na modelu ovog realnog problema. Nakon prezentacije svojih idejnih rešenja, žiri sastavljen od predstavnika kompanije „SAGA”, profesora sa Fakulteta organizacionih nauka i stručnjaka iz privrede, će odabrati pobednika „Tech Challenge-a”.

Nakon svečanog proglašenja pobednka prvog dela projeka, učesnici „Hakatona” , mladi programeri, imaju 24 sata da, uz tehnologiju po izboru i pomoć stručnih mentora, realizuju softversko rešenje na zadatu temu. Na samom „Hakatonu” učestvuje 12 odabranih timova iz Srbije i regiona koji su prethodno prošli selekciju. Prezentacija njihovih rešenja biće održana u nedelju, 24. marta 2019. godine, u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka sa početkom u 17 časova.

Pozivamo sve zainteresovane IT entuzijaste da dođu na Fakultet organizacionih nauka u subotu 23. marta u 10 časova, odnosno u nedelju, 24. marta u 17 časova, kako bi podržali ambiciozne mlade ljude.

Više informacija o samom takmičenju možete pronaći na sajtu http://hakaton.fonis.rs

Izvor: hakaton.fonis.rs

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Mozilla Firefox i Microsoft Edge hakovani na Pwn2Own događaju

Chrome 74 beta podržava tamni mod u Windowsu

10504
10505
10506
10507
10508
10509