Greška

Došlo je do greške.

Počele rane registracije za Samsung Galaxy Fold

27.08.2019 10:25 | 0 Mobile
Počele rane registracije za Samsung Galaxy Fold


Objava Samsung Galaxy Fold fleksibilnog telefona je trebalo da se održi pre nekoliko meseci, ali se južnokorejska kompanija odlučila da odloži objavu kako bi redizajnirala uređaj i ispravila nedostatke. Samsung je u međuvremenu potvrdio da će telefon na tržište stići u septembru, ali nije objavljen tačan datum.

Dobra vest je da se objava približava, a dokaz ovoga je i pojavljivanje stranice za pre-registraciju u Kini. To znači da korisnici, koji su zainteresovani za kupovinu telefona, mogu da se registruju kako bi dobijali obaveštenja o njegovoj dostupnosti. Ovo ne podrazumeva prednaručivanje telefona, već samo pokazivanje zainteresovanosti za uređaj.

 

Pogledajte još: Samsung Galaxy Fold uspešno prošao sva testiranja, uskoro sledi nova objava


Galaxy Fold će biti prvi fleksibilni/savitljivi telefon nekog mejnstrim brenda. Flexpai je prva kompanija koja je zvanično objavila telefon sa savitljivim ekranom, ali ovaj proizvođač nije poznat na tržištu, a i sam telefon nije privukao previše pažnje od objave.

Huawei takođe planira svoj savitljivi telefon (Mate X), a prema poslednjim dostupnim informacijama ovaj model se najverovatnije očekuje tokom novembra, ako ne bude nekih dodatnih odlaganja.

Izvor: Phandroid

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Redmi K30 će podržavati i 5G konekciju

Honor potvrdio objavu novog telefona za 4. septembar

10104
10105
10106
10107
10108
10109