Greška

Došlo je do greške.

PlayStation 4 dobio ažuriranje sa brojnim novim funkcijama

09.03.2018 12:21 | 0 Games
PlayStation 4 dobio ažuriranje sa brojnim novim funkcijama


PlayStation 4 konzola je dobila novo softversko ažuriranje, verzije 5.50, koje je teško 460MB i donosi dosta novih funkcija, od kojih su neke očekivane još od objave konzole. Evo šta sve donosi PS4 5.50 ažuriranje:

Prilagođeni wallpaperi - već neko vreme smo u mogućnosti da menjamo izgled PlayStation 4 konzole prilagođenim temama, ali uz 5.50 ažuriranje moguće je pozadinu početnog ekrana promeniti u bilo koju fotografiju. Korisniku će biti potreban USB flash disk sa fotografijama, a proces je jednostavan. Potrebno je pratiti putanju Settings -> Themes -> Select Theme -> Custom -> Select Image, a ovde se pojavljuje opcija izbora flash diska i biranja željene fotografije. Na sličan način se može menjati i logotip tima i cover fotografija u temi sa porukama.

Oštrija grafika za PS4 Pro vlasnike koji nemaju 4K TV - PS4 Pro je zver od konzole, ali ukoliko nemate 4K TV onda se baš i ne isplati dati 400 dolara za ovu verziju. Međutim, ovo bi se moglo promeniti sa 5.50 ažuriranjem. Novi softver će poboljšati kvalitet slike u nekim igrama kada je PS4 Pro povezan na TV sa 2K ili nižom rezolucijom.


Roditeljska kontrola - roditeljska kontrola na PS4 je do sada bila zapostavljena, ali će se i ovo promeniti. Roditelj/staratelj sada može da vidi koliko je vremena dete provelo na konzoli, kao i da podesi restrikcije kako bi kontrolisao to vreme. Sve ovo se podešava preko Settings -> Parental Controls/Family Management -> Family Management. Kontrolama je moguće upravljati i preko telefona i PC uređaja.

Organizovanija Library aplikacija - PS4 Library aplikacija može da bude pretrpana kako se dodaje više igara, ali 5.50 ažuriranje rešava ovaj problem:

- Tu je novi tab za besplatne PlayStation Plus igre
- Moguće je sakriti igre/aplikacije na Purchased stranici
- PSVR igre imaju novi logo radi bolje vidljivosti

Izvor: AndroidCentral

Komentari

0 Dodaj komentar

Android P će omogućiti istovremeno povezivanje do pet Bluetooth uređaja za zvuk na telefon

Pojavili se detalji o OnePlus 6 telefonu

10404
10405
10406
10407
10408
10409