Greška

Došlo je do greške.

PlayStation VR2 će najverovatnije raditi bez kablova

04.07.2022 16:03 | 0 Games
PlayStation VR2 će najverovatnije raditi bez kablova

Iako se ne radi o potvrđenim informacijama, već o nezvaničnim podacima do kojih su došli poznati insajderi, svakako im se radujemo. Problem sa VR sistemima je što naočare zahtevaju da budu povezane kablom sa konzolom, a to znači dugačak kabl o koji se saplićete, koji lomite i koji pre ili kasnije prestane da radi. Još ako imate psa ili mačku, šansa da preživi više od nekoliko meseci je dvostruka – mala i nikakva.

Ovo znači i da ne morate da imate duže i kraće kablove u zavisnosti od toga koje igre igrate i u kojoj se sobi nalazite, pa će bežične slušalice obradovati sve koji vole da se igraju u virtuelnom svetu.

VR

Ono u šta možete biti 100% sigurni je da ukoliko Sony zaista napravi bežični VR sistem, cena će mu biti značajno više nego da je u pitanju žična verzija, a to bi moglo da otera ovaj sistem u veoma visoku cenovnu kategoriju.

U svakom slučaju, dok ne dobijemo neke zvanične potvrde možemo samo da verujemo insajderima i da se nadamo nekim lepim stvarima, kao što je, na primer ne previsoka cena.

Predstavljena Xiaomi 12S serija: flagship telefoni koji menjaju koncept fotografije

HBO Max odustaje od originalnog sadržaja u najvećem delu Evrope

10404
10405
10406
10407
10408
10409