Greška

Došlo je do greške.

PlayStation naredne generacije bi mogao biti osam puta brži nego PS4 Pro

21.05.2019 16:20 | 0 Games
PlayStation naredne generacije bi mogao biti osam puta brži nego PS4 Pro


Sony i Microsoft su u prošlosti bili uporni u izjavama da u planu još uvek nemaju konzole naredne generacije. Međutim, prošlog meseca su se pojavili detalji o uređaju za koji se očekuje da će biti PlayStation 5, a omogućio nam ih je AMD. Od tada, internet je preplavljen različitim glasinama i informacijama o konzoli koja bi se mogla pojaviti za oko godinu dana.

Sada su se pojavile nove informacije, a stižu od strane Kazuo Hiraija, CEO-a kompanije Sony. Tokom nedavne prezentacije, jedan od najzanimljivijih delova je video koji prikazuje PlayStation naredne generacije kako renderuje scene u poređenju sa PS4 Pro. Neimenovanoj konzoli je za renderovanje bilo potrebno manje od sekunde, dok je PS4 Pro scenu renderovao za više od osam sekundi.

 

Pogledajte još: Sony objavio prve detalje o PlayStation 5 konzoli


Takođe, Hirai je citiran da je tokom prezentacije istakao kako će naredni PlayStation nuditi gejming iskustvo "u bilo koje vreme, bilo gde i bez gubljenja konekcije". Za sada nije poznato na šta se ovo odnosi, ali je moguće da će biti manje laga i seckanja zbog streaminga sa diska na memoriju. Da li će Sony biti u stanju da ostvari ovo, ostaje da se vidi.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Google Glass se vraća u novoj Enterprise Edition verziji (video)

Brend Tesla predstavlja novi TV Tesla S903

10404
10405
10406
10407
10408
10409