Greška

Došlo je do greške.

PlayStation će se koncentrisati na multiplejer/co-op tokom 2019. godine

19.02.2019 17:20 | 0 Games
PlayStation će se koncentrisati na multiplejer/co-op tokom 2019. godine


Sony, bez sumnje, zauzima prvo mesto kada su u pitanju ekskluzivni naslovi za kompanijinu platformu. Sa velikim igrama, kao što su God of War, Horizon Zero Dawn i Detroit: Become Human, izdavački studio je pokrio veliki deo tržišta igara. Ali kakva je situacija sa multiplejerom?

U nedavnom intervjuu za Business Insider, CEO PlayStationa Shawn Layden je odgovarao na neka pitanja u vezi sa slabostima kompanije Sony. Verovatno je za mnoge bilo šokantno to koliko je iskren i jasan Layden bio: "Mislim da sve te stvari radimo [igre koje pokreće priča] jako dobro. Ono u čemu nismo baš najbolji je multiplejer."

Laydenu je postavljeno pitanje da li se to odnosi na onlajn multiplejer ili lokalni multiplejer (co-op iz kreveta), a njegov odgovor je bio sledeći: "Co-op iz kreveta - to je cela kategorija za koju smatram da bi industrija treba da se osvrne. Imamo to u sportskim naslovima i nekim trkačkim naslovima, ali ne sa mnogo drugog sadržaja. I mislim da to govori o snazi interneta, s jedne strane, ali mislim da bismo mogli da ponovo razmotrimo ovaj pristup da bismo dobili više porodičnog angažovanja u gejming iskustvima".

 

Pogledajte još: Seagate predstavio licencirani eksterni hard disk za PlayStation


Layden se pozvao na naslove kao što su GTA Online, Call of Duty, ili Fortnite, ili bilo koje od sličnih iskustava. On je istakao da je multiplejer/co-op oblast u kojoj će igrači verovatno videti PlayStation sa više angažovanja i posvećenosti u budućem periodu.

Ovo je prilično interesantan stav kompanije Sony, posebno kada se uzmu u obzir najnoviji uspesi sa singlplejer igrama, koje su fokusirane na priču. Kompanija je prepoznala šta radi dobro, a što je još bitnije, svesna je i toga šta može da uradi bolje.

Izvor: TweakTown

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft sada ima zvanične Chrome ekstenzije za Windows Timeline

NZXT predstavlja H500 Overwatch Edition kućište

10404
10405
10406
10407
10408
10409