Greška

Došlo je do greške.

PlayStation 5 konzola bi mogla izgledati ovako?

22.08.2019 21:15 | 5 Games
PlayStation 5 konzola bi mogla izgledati ovako?


Najnovije procurele informacije sugerišu potencijalni dizajn dolazeće Sony PlayStation 5 konzole, koja se očekuje naredne godine. Sajt LetsGoDigital je otkrio patent kod brazilske INPI agencije za sertifikaciju, a u patentu je skica novog izuma koji izgleda kao gejming konzola.

Skica je delo Yusuhiro Ootorija, tehničkog direktora kompanije Sony. Ootori je bio povezivan i sa ranijim PlayStation hardverom. Isti patent je registrovan i u WIPO bazi podataka, pod kategorijom Class 14.02, koja uključuje uređaje kao što su "oprema za obradu podataka i periferije".

Sam dizajn uređaja izgleda kao gejming PC, što je zanimljivo, s obzirom na ranije informacije o procesorskoj snazi konzole. Prisutno je enkoliko slotova za odvođenje toplote, dok za poklopac V-oblika u sredini mnogi smatraju da predstavlja znak da je u pitanju peta PlayStation konzoila u liniji. Prisutno je i nekoliko portova s prednje strane, kao i otvor za ubacivanje diskova.

ps2.jpg


Za sada, ove procurele informacije i patenti nisu potvrđeni kao zvanični, niti da se zaista radi o PlayStation 5 konzoli. Moguće je i da je u pitanju PS5 Development Kit, koji koriste programeri igara i na kojem bi prava konzola mogla biti zasnovana.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

hsv.stoned Član postova: 22858
Alienware sokovnik
lepi kokan Član postova: 5165
xaxaxaxaxa ! bravo
ovako sigurno neće da izgleda ni pod razno, inače bi bila ubedljivo najružnija tehnička sprava ikad, igde.
Alister Član postova: 3638
Čučavac design

Honor najavljuje novu strategiju i gejming dodatke na Gamescom-u

OnePlus TV će imati 55-inčni QLED displej

10404
10405
10406
10407
10408
10409