PlayerUnknown’s Battlegrounds je postao najpopularniji Steam naslov ovog vikenda

Izgleda da PlayerUnknown’s Battlegrounds igra ne planira da uspori sa popularnošću, jer je tokom vikenda uspela da zauzme prvo mesto na Steamu.

Izgleda da PlayerUnknown’s Battlegrounds igra ne planira da uspori sa popularnošću, jer je tokom vikenda uspela da zauzme prvo mesto na Steamu. Tokom dugog perioda, Dota 2 je držala top poziciju sa najviše igrača u istom trenutku na Steamu. Ovog vikenda, situacija se promenila i PlayerUnknown’s Battlegrounds je po prvi put na vrhu.Pre tri nedelje, PUBG je doneo prvo iznenađenje, ostvarivši drugo mesto na Steam listi, a prestigao je Counter Strike: Global Offensive. Tokom vrhunca, PUBG je uspeo da okupi 876.849 igrača u istom trebnutku. Dota 2 je svoj vrhunac imala pre dva dana sa 842.919 igrača.
steam2.pngDostignuće je još značajnije, ako se ima u vidu da je Dota 2 besplatna igra dok PlayerUnknown’s Battlegrounds košta 30 evra. Takođe, developeri su objavili da je prodato osam miliona kopija PlayerUnknown’s Battlegrounds igre, što znači da će baza igrača biti još veća.Izvor: Kitguru

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi