Plan objave KitKat sistema za Samsung telefone

Samsung telefoni, kao i drugi Android mobilni uređaji, dobijaju novije verzije softvera zavisno od toga kada operater pripremi sistem

Samsung telefoni, kao i drugi Android mobilni uređaji, dobijaju novije verzije softvera zavisno od toga kada operater pripremi sistem, odnosno kada taj sistem bude odobren, tako da datumi izlaska novijih verzija sistema nisu uvek isti za neki konkretan model. Počnimo od Samsung Galaxy Alpha telefona, koji će uskoro biti lansiran, a za koji se očekuje da će biti direktan konkurent Apple iPhone 6 smartfonu – ovaj telefon bi u startu trebalo da dolazi sa Android 4.4.4 sistemom. Samsung Galaxy Note 4 će biti predstavljen u sredu i očekuje se da će posedovati Android 4.4.3 verziju sistema. U slučaju da živite van granica Srbije, možda će vas interesovati da je australijski operater Optus pripremio Android 4.4.4 za Galaxy S5, dok će Galaxy S5 LTE-A, tačnije evropski model sa 1920 x 1080 ekranom (južnokorejski LTE-A model ima 2560 x 1440 ekran), u startu imati Android 4.4.4. Što se tiče drugih zemalja gde takođe ima ljudi poreklom iz naše zemlje, kanadski Rogers izdaje Android 4.4.3 za Galaxy S4 i Galaxy Note 3. Tačnije, Rogers će ponuditi Android 4.4.3 i na Galaxy Mega, Galaxy S4 mini, Galaxy S3 Mini telefonima i Galaxy Note 8.0 tabletu. Ostatak apdejta za Samsung mobilne uređaje zavisno od operatera, možete pogledati na izvoru vesti.
Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi