Greška

Došlo je do greške.

Pixel 3 XL i iPhone XS Max na testu brzine (video)

23.10.2018 16:50 | 0 Mobile
Pixel 3 XL i iPhone XS Max na testu brzine (video)


Pokretanje benchmarking testova na telefonima je dobar način da se vidi koji uređaj jee brži, ali ne odražava uvek performanse u realnom radu. Zbog ovoga su uvek zanimljivi testovi brzine, koji bliže odražavaju korisnikove navike tokom korišćenja u svakodnevnom radu.

Kao što se iz priloženog video testa (koji nam donosi PhoneBuff) može videti, Google Pixel 3 XL je uspeo da drži korak sa Apple iPhone XS Max modelom tokom prvog kruga, ali je potom u potpunosti prevaziđen u drugom krugu. Prema svemu sudeći, Pixel 3 XL je imao problema da veće aplikacije drži otvorenim ili keširanim u pozadini.


Iako i Pixel 3 XL i iPhone XS Max imaju po 4GB RAM-a, a iOS je poznat po agresivnijem upravljanju memorijom, problemi sa Pixel 3 XL memorijom su izgleda sprečili postizanje boljih rezultata. I dalje je misterija zašto je Google odlučio da implementira samo 4GB RAM-a na svoje nove modele, kada čak i današnji Android telefoni iz srednjeg segmenta neretko idu preko 4GB.

Potrebno je imati na umu da ni ovakav test brzine nije idealan za merenje performansi u realnom radu i krajnji rezultat može zavisiti od velikog broja faktora.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Listing otkriva specifikacije i cene OnePlus 6T telefona za Evropu

Novi svetski overklokerski rekord za memoriju oboren uz G.Skill i Asus hardver

10104
10105
10106
10107
10108
10109