Greška

Došlo je do greške.

Pixel 3 Lite se ponovo pojavio, ovog puta pored Pixel 3 uređaja

24.11.2018 18:00 | 0 Mobile
Pixel 3 Lite se ponovo pojavio, ovog puta pored Pixel 3 uređaja

 

Iako je jednom ranije rekao da će se fokusirati samo na high-end tržišta, sa svojim pametnim telefonima, Google sada radi na srednjoj verziji Pixel 3 uređaja. Ovaj uređaj, nazvan Sargo, prvi put je procureo pre nekih nedelju dana, a od tada smo videli i navodne snimke fotograffija uslikane ovim telefonom.

Danas se Sargo (radni naziv za Google Pixel 3 Lite) ponovo pojavio, ovog puta u snimku u kome je odmah pored Pixel 3 aparata.

Iako su sličnosti između ova dva uređaja pomalo zbunjujuće, obratite pažnju da je Lite model na levoj strani, Pixel 3 na desnoj strani. Ekran Lite verzije je neznatno viši od Pixel 3, jer ima dijagonalu 5,56 "(u poređenju sa 5,5") i razmerom od 18,5: 9, a ne 18: 9.


Pogledajte još: Pixel 3 Lite verzija procurela, gomila slika i specifikacije 


Pixel 3 Lite pokreće Qualcomm Snapdragon 670 SoC, a ima 4GB RAM-a, 32GB memorije (iako se nadamo da je ovo samo osnovna količina, i da će biti i model sa 64GB) i 2.915 mAh baterija. Usput, to je isti kapacitet baterije kao i kod Pixel 3.

Od Lite-a se takođe očekuje da koristi istu zadnju kameru od 12 megapiksela kao i skuplji brat, što znači da će odmah postati telefon iz srednjeg segmenta, sa najboljom glavnom kamerom. Na prednjoj strani biće jedna selfi kamera od 8 MP, za razliku od dve selfi kamere na jačim modelima serije 3.

Očigledno je da će Pixel 3 Lite koristiti Android 9 Pie, ali loša vest je da će ovaj telefon biti u ponudi samo na specifičnim tržištima u razvoju. Po tome koliko se brzo pojavljuju snimci u javnosti, verujemo da ni dan zvanične objave nije daleko. I još jedna stvar: Pixel 3 Lite ima priključak za slušalice.

Izvor: GSMarena 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Naredni iPhone bi mogao imati unikatnu gradijent završnicu, sugeriše novi Apple patent

Google povukao 13 aplikacija koje su već instalirane preko pola miliona puta

10104
10105
10106
10107
10108
10109