Greška

Došlo je do greške.

Pixel 4 XL video iz ruke prikazuje opcije boja telefona i primerke fotografija

12.09.2019 18:00 | 0 Mobile
Pixel 4 XL video iz ruke prikazuje opcije boja telefona i primerke fotografija


Iako se Google trudi da spreči curenje informacija o svojim novim telefonima, Pixel 4 je bez sumnje kompanijina najgore čuvana tajna a procurele informacije konstantno pristižu od nezvaničnih izvora. Sada se pojavilo nekoliko hands-on video klipova za Pixel 4 XL, na različitim YouTube kanalima, a najistaknutiji među njima stiže od strane Rabbit Tv kanala sa Tajlanda.

Video prikazuje tri opcije boja za Pixel 4 XL, a potvrđuje dizajn u dva tona sa belom i crnom bojom, koji smo videli pre nekoliko dana. Tu su i narandžasto-crni model, kao i potpuno crna varijanta telefona. Telefon takođe zdaržava i tradiciju Pixel linije sa drugačijom bojom za taster za paljenje.


Pored izgleda telefona, video prikazuje i primerke fotografija kreiranih kamerom uređaja, a poredi Pixel 4 XL sa njegovim prethodnikom na ovom polju. Takođe, prikazane su fotografije kreirane uz pomoć telefoto senzora.

pixel2_30.jpg


Naravno, moguće je da je prikazani kvalitet fotografija stiže sa modela koji su u pripremi za proizvodnju, a ne sa završenih verzija, kao i da koriste softver koji nije konačan. To znači da bi snimci i fotografije mogli izgledati drugačije kada se Pixel 4 XL zvanično pojavi na tržištu.

pixel3_5.jpg


Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Komentari

0 Dodaj komentar

EA objavio PC demo za FIFA 20

Navodni iPhone 11 Pro se pojavio na Geekbenchu sa 4GB RAM-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109