Greška

Došlo je do greške.

PiP Show epizoda 2 - emisija o IT temama i kulturi ponašanja na internetu (video)

13.02.2018 22:05 | 6 Software/Web
PiP Show epizoda 2 - emisija o IT temama i kulturi ponašanja na internetu (video)


Dobro poznata ekipa je ponovo na okupu, a ovoga puta vam u drugoj epizodi iz PiP Show serijala donosi novi set zanimljivih i aktuelnih tema iz informacionih tehnologija i kulture ponašanja na internetu.

Bazirano na reakcijama posetilaca i gledalaca Benchmark YouTube kanala, prva emisija je odlično probila led i koncept vam se svideo, pa su Peca i Prijatelji ponovo tu. Ovoga puta, Petar Gredelj (glavni i odgovorni urednik Benchmarka), Vladimir Božović (hardver urednik u Benchmarku), Miodrag Kuzmanović (urednik Sveta Kompjutera) i Voja Gašić (zamenik glavnog urednika PC Pressa) se u PiP Show epizodi 2 bave novim temama.

Tako će gledaoci moći da čuju mišljenja ovih iskusnih IT sručnjaka o predstojećem MWC-u u Barseloni, evociranje njihovih uspomena sa prethodnih sajmova, saznaćemo šta to ima u novom broju Sveta kompjutera, kao i koje sajtove je PC Press svrstao u Top 50 WEB destinacija.


Vruća tema u novoj PiP Show epizodi je svakako bila "zbog čega u Srbiji cene nikada neće biti kao na zapadu, kao i zašto nam je tržište takvo kakvo je". Veoma zanimljiva rasprava, koju svakako ne bi trebalo propustiti.

Nikako ne propustite najnoviju PiP Show epizodu, a svoje impresije i mišljenja nam ostavite u komentarima na ovu vest i na Benchmark YouTube kanalu.

Do gledanja!

Benchmark

zeljo024 Član postova: 158
Samo napred, puna podrska za emisije ovako opustenog formata i ove tematike.
Cisto sumnjam da cu propustiti neki PiP Show
a c a Član postova: 5461
Čudo da Kuzma nije na forumu, možda je inkognito?
Marcus Users postova: 290
Super emisija. Samo nastavite.
Alister Član postova: 2725
Ja sam, nakad davno preko Bozza Bench site i dosao do Bechmark/foruma
Peca Administrators postova: 2004
Nije Vladimir već Aleksandar Da, to je on i od septembra je urednik na Benchmarku (ponovo posle 15 godina). Bozza Bench sajt jeste ugašen

Premijum ZTE Axon 9 telefon stiže na MWC 2018

Facebook otvorio Spaces VR aplikaciju za Grupe

10504
10505
10506
10507
10508
10509