Greška

Došlo je do greške.

Pinterest je implementirao mogućnost da korisnici zarađuju na ovoj platformi

28.07.2021 16:54 | 0 Software/Web
Pinterest je implementirao mogućnost da korisnici zarađuju na ovoj platformi


Pinterest je veoma dobro mesto za one koji su u potrazi za inspiracijom i idejama, ali zarada od kreiranja sadžaja na Pinterestu nije u potpunosti neposredna. Odnosno, tako je bilo do sada jer je kompanija objavila opcije monetizovanja sadržaja, odnosno ostvarivanja zarade na mreži.

Prema navodima iz Pinteresta, opcija stiže u vidu omogućavanja korisnicima da taguju Idea Pins uz Product Pins. Kompanija tvrdi da je otkriveno da je za Pinnere 89% veća verovatnoća da će pokazati nameru za kupovinu proizvoda tagovanih na Idea Pins nego na samostalnim Product Pins. Pinterest će takođe predstaviti plaćene partnerske oznake za Idea Pins, što će omogućiti autorima da označe svoja plaćena partnerstva, a brendovima će pružiti veću vidljivost.

Pre ovoga, kreatori na Pinterestu mogli su da zarađuju, ali to je bio ručni proces. Kreatori bi morali ili da povežu svoj sadržaj sa svojim blogovima u nadi da će preko poseta ostvariti prihod od Adsense-a, ili bi morali da se obrate brendovima i kompanijama za sponzorstva.

Ovo je u poređenju sa drugim platformama, poput YouTube-a, gde već postoje ugrađene funkcije monetizacije i sve što je korisnicima potrebno da učine jste da objave video sadržaj.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung najavljuje One UI 4.0 beta, prvo stiže na Galaxy S21 seriju

Samsung je ponovo potvrdio da ove godine nećemo videti novi Galaxy Note

10504
10505
10506
10507
10508
10509