Peticija za ispravljanje funkcija Nokia Asha telefona

Korisnici Nokia Asha platforme očigledno nisu u potpunosti zadovoljni. Njihov predvodnik svakako je Antonio Papa koji je pokrenuo peticiju u kojoj se zahteva od kompanije Nokia da ispravi određene propuste, pogotovo one vezane za notifikacije na Asha telefonima.

Korisnici Nokia Asha platforme očigledno nisu u potpunosti zadovoljni. Njihov predvodnik svakako je Antonio Papa koji je pokrenuo peticiju u kojoj se zahteva od kompanije Nokia da ispravi određene propuste, pogotovo one vezane za notifikacije na Asha telefonima. Takođe, ističe se da ugrađena aplikacija za Facebook ne funkcioniše sama od sebe, već je potrebno da se preuzme druga verzija aplikacije. Pored toga, Facebook notifikacije nisu jedine koje ne rade, obzirom da se korisnici Twittera i WhatsApp servisa za razmenu poruka takođe žale da im notifikacije ne rade. Drugi korisnici imaju problema sa ugrađenim browserom, obzirom da ističu da nije moguće uneti stranicu koju želite da gledate, već je potrebno iz menija izabrati Google i tek onda je moguće uneti stranicu koju želite da posetite. Pored toga, pojedini korisnici su javljali da im je posle restarta nestao Xperess Browser, koji nisu mogli da vrate, a koji se ne nalazi na Asha prodavnici. Ako je za utehu, moguće je preuzeti Opera Mini aplikaciju. Razlog za ovu peticiju jeste da se ove aplikacije reklamiraju kao deo Asha telefona, što je, pretpostavlja se, dovoljan razlog da bi se podigla peticija koja zahteva ispravljanje njihovih elementara, odnosno pravilno funkcionisanje.

Izvor: Phone Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi