Pet miliona videa na Instagramu za prvi dan

Izgleda da je Facebook pogodio kad je predstavio deljenje videa na svom Instagramu. Naime, kompanijin predstavnik poručio je u petak za CNET da su korisnici Instagrama otpremili pet miliona videa za prvih 24 časa od lansiranja ove funkcije. Korisnici su toliko uživali u novoj funkciji da su otpremili otprilike 40 minuta videa na vr

Izgleda da je Facebook pogodio kad je predstavio deljenje videa na svom Instagramu. Naime, kompanijin predstavnik poručio je u petak za CNET da su korisnici Instagrama otpremili pet miliona videa za prvih 24 časa od lansiranja ove funkcije. Korisnici su toliko uživali u novoj funkciji da su otpremili otprilike 40 minuta videa na vrhuncu, a to je bilo u trenucima kad je Majami pobedio San Antonio u NBA finalu. Podsetićemo da je Facebook predstavio deljenje videa na Instagramu sa funkcijom izmene, filtera i stabilizacije slike u četvrtak na konferenciji za novinare u Kaliforniji. Ovaj servis se upušta u borbu sa Vine-om, koji već beleži evidentan uspeh.  
Instagram video 5 miliona

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi