Pet filmova procurelo kao posledica hakovanja Sony Pictures servera

DVD Screener verzije filmova “Fury”, “Annie”, “Mr. Turner”, “Still Alice” i “To Write Love on Her Arms” već uveliko cirkulišu piratskim krugovima

Pretpostavlja se da je pet filmova procurelo na internet kao posledica hakovanja Sony Pictures servera. DVD Screener verzije filmova “Fury”, “Annie”, “Mr. Turner”, “Still Alice” i “To Write Love on Her Arms” već uveliko cirkulišu piratskim krugovima. Ovaj napad izvršila je grupa koja sebe naziva GOP, a mnogi od ovih filmova nisu još ni počeli da se prikazuju u bioskopima u celom svetu.
Firma Excipio koja se bavi praćenjem i analizom piratskih aktivnosti, istkla je da je film Fury preuzet 1,2 miliona puta, dok je u slučaju ostvarenja Annie to učinjeno oko 206.000 puta. Predstavnik za medije kompanije Sony istakao je da je hakovanje Sony Pictures Entertainment materijala krivično delo i da se radi zajedno sa nadležnim organima kako bi se problem adresirao.
Izvor: The Next Web

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi