Greška

Došlo je do greške.

Personalizujte izgled vašeg Huawei Watch GT2 sata

03.02.2020 10:11 | 0 Mobile
Personalizujte izgled vašeg Huawei Watch GT2 sata


Saopštenje za javnost

Huawei Watch GT2 prikuplja i analizira veliku količinu informacija o vašoj aktivnosti, treniranju i kvalitetu sna, ali uz to, on vam takođe dozvoljava da se osećate i izgledate dobro u svakoj prilici. Ukoliko želite da vaš Huawei Watch GT2 izgleda kao futuristički gedžet tokom vikenda ili kao klasični aksesoar za elegantnu večeru – jednostavno izaberite različite pozadine za sat. U nastavku teksta možete saznati kako da uradite to na jednostavan i brz način.

Prateći tradiciju pravljenja satova i imajući u vidu nasleđe svog karaktera, Huawei Watch GT2 nastavlja sa klasičnim izgledom kakav je imala i prva generacija satova, koji uz već poznati dizajn pruža novo, unapređeno korisničko iskustvo.

Watch GT2 koristi integrisani 3D dizajn stakla, koji je istovremeno  mejnstrim, koncizan, otmen ali i moderan. Takođe se može prilagoditi mnogim situacijama i jedinstvenom karakteru korisnika. Ponekad menjanje pozadine sata može napraviti značajnu razliku.

“Prodavnica pozadina” za ekran vašeg Huawei Watch GT2 sata dodata je u Huawei Health aplikaciju sa ciljem da zadovolji sve veću potražnju za različitim tipovima pozadina. Korisnici mogu da izaberu novu pozadinu  iz raznolike ponude tema i stilova kako bi bili jedinstveni u svakoj prilici. Takođe, tu je i podrška za pozadine satova koje su napravljene od treće strane (dostupnost zavisi od država), a pozadine će se konstantno ažurirati i dodavati za preuzimanje od strane korisnika.

Prođimo kroz prodavnicu pozadina korak po korak:

Huawei Health meni

Nakon pokretanja Huawei Health aplikacije, prikazuju se prikupljeni podaci, ali ako želite da promenite uređaj ili njegova podešavanja pritisnite “Devices” ikonicu na dnu ekrana.

h1_2.jpg


Ekran za upravljanje uređajima


U ovom delu aplikacije možete da dodate nove uređaje (smartwatch, smartband, skale ili monitore za merenje otkucaja srca) da biste prikupili podatke od njih. Takođe možete da promenite podešavanja povezanih uređaja – u ovom slučaju, Huawei  Watch GT2 sata.

Postoje dva načina da pristupite prodavnici pozadina:

  1. Direktno sa ekrana uređaja. Opcija “Watch Faces” nalazi se u preporučenom (eng. recommended) delu.
  2. Iz podešavanja uređaja. Ako pritisnete “Huawei Watch GT2” sa ekrana uređaja videćete panel u kome možete promeniti podešavanja određenog uređaja (kao što je stres monitor, podsetnik aktivnosti itd.)

Da biste pristupili prodavnici pozadina pritisnite “more” – koje se nalazi kao prva opcija ispod osnovnih podešavanja uređaja.

h2_53.jpg


“Prodavnica pozadina”


Prodavnica pozadina je veoma intuitivna. U ovom panelu možete pronaći sve pozadine za satove sa kratkim opisom ili dugmetom:

  • Installed – spremne pozadine koje su već preuzete i instalirane

          Update – pozadine koje su već preuzete i instalirane ali koje zahtevaju ažuriranje
          Install – pozadine dostupne za instaliranje

Možete preuzeti ili ažurirati pozadine direktno ili kliknuti na fotografiju da biste videli više detalja o njima (kratak opis i veličinu):

Nakon preuzimanja pozadine, možete je postaviti kao podrazumevanu (eng. default).

h3_25.jpg


Brisanje pozadina


Ukoliko vam se u nekom trenutku učini da ste preuzeli previše pozadina, jednostavno kliknite na “Mine” deo i uredite ga po želji – izbrišite stare kako biste dodali mesta za nove pozadine.

Postavite sopstvenu fotografiju kao pozadinu sata

Pored svih opcija, veoma jednostavno možete postaviti i personalizovanu pozadinu. Kada kliknete na “Mine” deo, pronađite opciju “Gallery”.

Možete da dodate pozadinu (na primer fotografiju vama drage osobe) tako što ćete kliknuti na “+” opciju. Kasnije možete da izaberete stil i izgled i prilagodite font i njegovu poziciju.

Napomena: “Prodavnica pozadina” je dostupna za pametne telefone koji podržavaju Android 4.4 ili noviju verziju u nekim zemljama.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Novo iskustvo slušanja muzike uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice

Naredni Galaxy Watch bi mogao imati 8GB skladišnog prostora

10104
10105
10106
10107
10108
10109