Greška

Došlo je do greške.

Performanse iPhone 6s telefona pre i nakon zamene baterije (video)

06.03.2018 18:47 | 5 Mobile
Performanse iPhone 6s telefona pre i nakon zamene baterije (video)


Apple je kao razlog regulisanja starijih iPhone modela naveo zabrinutost da bi korisnici mogli imati problema sa neočekivanim gašenjem ili restartovanjem uređaja. Međutim, ovo je rezultiralo time da su telefoni postajali sve sporiji kako su starili i time da je baterija degradirana još više svaki put kada bi se koristili.

Međutim, Apple je odlučio da pokrene program zamene baterije kao format izvinjenja korisnicima. Sada imamo video, koji prikazuje performanse iPhone 6s modela pre i nakon zamene baterije u njemu. Bazirano na onome što se može videti, razlike su ekstremne.


Aplikacije i sajtovi se učitavaju značajno brže, a iako ih deli "samo" sekunda na početku, tokom dugog korišćenja telefona na dnevnom nivou ovo će značajno poboljšati korisničko iskustvo. Ovo se posebno vidi pred kraj videa, kada je starijem iPhone 6s modelu trebalo čitavih minut i 12 sekundi više da kompletira ciklus pokretanja aplikacija i sajtova, u poređenju sa rezultatom nakon zamene baterije.

Oni koji se ne odluče na zamenu baterije, sa dolazećim iOS 11.3 ažuriranjem će moći da onemoguće usporavanje telefona.

Izvor: Ubergizmo

koki kol Neregistrovan korisnik
kakve veze ima baterija sa brzinom otvaranja aplikacija nije mi jasno
Marko Neregistrovan korisnik
Ovo je sve obicna prevara i sad ce visak baterija da uvale, isto ko sto su stare delove uvaljivali u onaj SE. Cuj zamenis bateriju i telefon radi brze. Alo?! Ovo drugo je jos bolje, da ce moci da se bira da li da ti uspori ili da zamenis bateriju. To se negde zove i power saving mode, ali kad si glup, onda mislis da je to neko super ludilo.
Muki Neregistrovan korisnik
Video nije merodavan, na desnom koji je brži saztanu sekunde, tako da...
Uros Neregistrovan korisnik
Dobar marketinski trik starih prevaranata, ni manje ni vise.

Honor 7C će uskoro biti ozvaničen

Stižu HP EliteBook 700 G5 laptopovi sa AMD Ryzen Mobile čipovima

10104
10105
10106
10107
10108
10109