Pebble predstavio Time pametni sat sa ekranom u boji

Pebble je najavio novi pametni sat, pod nazivom Pebble Time, a njegova osnovna karakteristika je e-paper ekran u boji

Pebble je jedan od prvih popularnih i uspešnih pametnih satova. Pametni sat se pre nekoliko godina našao na Kickstarteru, odakle je izrastao u jedan od najpopularnijih Android nosivih uređaja. Pebble je sada najavio novi pametni sat, pod nazivom Pebble Time, a njegova osnovna karakteristika je e-paper ekran u boji.Ekran ovog pametnog sata koristi novu tehnologiju koja omogućava displeju da prikaže neke boje, bez dodatnog opterećenja baterije. Pebble ističe da Time sat može da radi do sedam dana po punjenju. Jedna od najboljih karakteristika Pebble Time pametnog sata (pored ekrana u boji) jeste i integrisani mikrofon, koji omogućava slanje glasovnih odgovora na obaveštenja, kao i kreiranje glasovnih poruka.
Novi pametni sat je vodootporan, a takođe je i 20 odsto tanji od originalnog Pebble sata, ima zakrivljeni dizajn što ga čini komfornim za nošenje oko zgloba. Pebble Time radi uz Android i iOS uređaje, a specifično podržava Android 4.0+ telefone. Tu je i nova verzija Pebble operativnog sistema, koji hronološki lista obaveštenja, vreme, novosti i podsetnik.
NewPebbleTime.jpgPebble Time pametni sat je trenutno na Kickstarteru, dostupan u tri boje, po ceni od 159 dolara. Ne treba posebno isticati da je Pebble Time zacrtanu cifru od 500.000 dolara prevazišao za svega nekoliko minuta. Isporuka se očekuje u maju. Normalna maloprodajna cena pametnog sata će biti 199 dolara, a pojaviće se kasnije ove godine.Izvor: Android Community

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi