PayPal najavio integraciju sa Bitcoin valutom

Danas je najavljena PayPal-Bitcoin saradnja, mada treba odmah naglasiti da će ona u početku imati neka ograničenja...

Danas je svakako dobar dan za sve one koji koriste virtuelne valute, a svakako najpopularnija od svih jeste Bitcoin. Danas je najavljena PayPal-Bitcoin saradnja, mada treba znati da će ona u početku imati neka ograničenja. Prodavci digitalnih proizvoda na internetu moći će da prime plaćanja pomoću PayPal Payments Huba. To znači da će moći da se prodaju samo stvari koje ne postoje u fizičkoj formi, kao što su muzika, igre, melodije za telefone i slično.
PayPal ističe da je ovo dobar način da prodavci testiraju novi način naplaćivanja. Da bi ostvario ovu saradnju, PayPal će morati da sarađuje sa tri poznata servisa za procesiranje Bitcoin plaćanja: Coinbase, BitPay i GoCoin. PayPal je još jednom podsetio da ova najava ne znači da će se Bitcoin (još uvek) naći na listi podržanih valuta za plaćanje putem ovog servisa, ali nema sumnje da će se to desiti u bliskoj budućnosti.
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi