Greška

Došlo je do greške.

Patriot objavio novu Signature Premium DDR4 memoriju

02.05.2019 21:08 | 0 Hardver
Patriot objavio novu Signature Premium DDR4 memoriju


Patriot je predstavio najnoviju Signature Premium seriju DDR4 UDIMM memorije, koja predstavlja Non-ECC unbuffered memoriju dizajniranu da isporuči izuzetan kvalitet, stabilnost i odlične performanse.

Signature Premium DDR4 memorija obezbeđuje širok spektar kapaciteta, omogućavajući kreatorima sistema izbor između različitih brzina i kapaciteta, počevši od 4GB modula do 32GB dvokanalnih kitova. Minimalistički dizajn sa provodnikom toplote nudi odlično hlađenje i kreiran je od visoko kvalitetnog aluminijuma. Ovi memorijski moduli nude pouzdanost i za one koji svoje sisteme grade za poslovanje, uz smanjenje troškova.

Novi memorijski moduli su kreirani od osmoslojnog PCB-a, kako bi se osigurao odličan integritet signala za stabilnost, uz nuđenje dodatnog potencijala za poboljšane performanse na bilo kojim Signature Premium DRAM modulima.

patriot2_4.jpg

Memorija je podržana limitiranom doživotnom garancijom, a sugeriše se da su Patriot Signature Premium DDR4 memorijski moduli perfektna opcija za bilo koji PC sistem ili nadogradnja za bolje performanse.

Više detalja o dostupnim modelima i kapacitetima Signature Premium DDR4 memorije je dostupno ovde.

Izvor: TechPowerUp

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Naredni Redmi telefon neće nositi naziv Redmi X

Motorola One Vision bi mogao biti predstavljen 15. maja

10203
10205
10206
10207
10208
10209