Greška

Došlo je do greške.

Patentiran savitljivi i modularni dizajn Motorola Razr 2020 telefona

03.12.2019 20:41 | 0 Mobile
Patentiran savitljivi i modularni dizajn Motorola Razr 2020 telefona


Prošlog meseca, Lenovo je predstavio Motorola Razr 2019. Nedugo potom, sajt LetsGoDigital je došao do informacija o Razr 2 patentu, a sada su tu i novi patenti koji otkrivaju inovativne i jedinstvene elemente budućeg telefona.

Iako je okvirno dosta sličan Razr 2019 modelu po dizajnu, Razr 2020 patenti otkrivaju podršku za modularni dizajn, podršku za "fisheye" kamera module, ali i projektore, stereo zvučnike visokog kvaliteta i drugo.

motorola3_4.jpg


Patent, pod nazivom "An electronic device that can be rotated to the device housing", je odobren od strane USPTO (U.S. Patent and Trademark Office) prošle godine i sada je uključen u WIPO (World Intellectual Property Office) bazu.

motorola2_17.jpg


Prema patentiranim ilustracijama, telefon ima flip-top dizajn, prednji ekran u zatvorenom položaju, a kada se otvori tu je dugački i fleksibilni ekran. Dizajn je kompaktniji i prenosiviji nego ono što nude Samsung Galaxy Fold i Huawei Mate X.

motorola4.jpg


Još jedan zanimljiv detalj je vrh telefona u sklopljenom položaju. Ukoliko se telefon rasklopi, gornji deo je onemogućen, a koristi se kao potpora za svakodnevne operacije. Primetna je i modularna komponenta sa tri kamere kao standardom. Jedna kamera je okrenuta ka napred, jedna ka pozadi, a treća kamera je usmerena ka gore. Kao rezultat moguće je snimanje fotografija i videa od 360 stepeni uz pomoć ovog telefona.

Izvor: LetsGoDigital

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

6 stvari koje samo Quick View displej Motorole razr može

Pojavili se detalji o Huawei Nova 6 telefonu

10104
10105
10106
10107
10108
10109