Greška

Došlo je do greške.

Patent za Lenovo Legion otkriva dizajn i karakteristike telefona

25.03.2020 11:13 | 2 Mobile
Patent za Lenovo Legion otkriva dizajn i karakteristike telefona


Dolazeći Lenovo Legion telefon, koji je naziv dobio po kompanijinom gejming brendu, je spreman da bude predstavljen tokom ove godine. Sada se telefon pojavio na CNIPA - kineskom sajtu za patente.

Prijava za patent nam daje uvid u veliki broj detaljnih rendera uređaja, koji je prikazan u crvenoj i sivoj boji. Jasno je vidljiv i Legion logo na poleđini, koji će verovatno biti LED osvetljen. Poleđina je gotovo potpuno kreirana od metala, ali ovo nije u potpunosti potvrđeno.

legion2.jpg

Iako fotografije imaju natpis za Snapdragon 855, verovatno je da se radi o renderu ranijeg prototipa, što znači da bi telefon pre objave mogao doživeti još neke izmene dizajna. Kapacitet baterije je izlistan kao 5050mAh.

legion3.jpg


S prednje strane nema nikakvih izreza, a u gornjem okviru je uobičajeni set senzora, selfi kamera i slušalica. Donji okvir je nešto deblji i pružiće bolju opciju držanja tokom gejminga. Više detalja i fotografija je dostupno u linku izvora.

Izvor: Pricebaba

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

unique93 Član postova: 1011
Taman su se opametili sa Legion laptopovima, da ih ne prave sa gejmerskim dizajnom, ja bas imam y540, koji izgleda bas lepo...tako da ne shvatam poentu ovakvog telefona...bolje da su napravili telefon koji bi imao slican dizajn kao legion laptopovi, tanko okviri oko ekrana, crna mat plastika i kockast dizajn, a iza da ima mozda legion logo koji bi sijao belo kao na y540 ili rgb, kao na y740...

Apple je objavio iOS i iPadOS 13.4 sa trackpad podrškom

Detaljne specifikacije i cene Huawei P40 i P40 Pro telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109