Greška

Došlo je do greške.

Patent otkriva veliki sekundarni displej za dolazeći LG Rollable telefon

19.02.2021 16:38 | 0 Mobile
Patent otkriva veliki sekundarni displej za dolazeći LG Rollable telefon


LG se sprema za objavu novog telefona sa uvijajućim ekranom, LG Rollable, o kojem su se ranije već pojavljivale informacije. Sada je dolazeći telefon primećen na CNIPA Patent listingu, a otkriva dizajn uređaja.

Prema navodima iz patenta, LG telefon sa uvijajućim ekranom će imati pravougaoni dizajn, sa dugačkim sekundarnim ekranom smeštenim na poleđini telefona.

lg2_145.jpg

Prateće fotografije prikazuju tanke ivice oko displeja, koji se može lako povući s leve strane, kako bi se povećao ekran. Kada je rasklopljen, ekran je za 40 procenata veći od svoje kompaktne forme. Primetan je i kamera modul na poleđini, smešten u levi gornji ugao.

Ekran, koji je dodat na poleđini, se može koristiti za selfije i kreiranje video poziva pomoću glavne kamere. Implementiranje sekundarnog displeja omogućava edge-to-edge iskustvo displeja bez ikakvih otvora i izreza.

lg3_30.jpg

Patent prikazuje i neke tastere sa strane okvira dolazećeg LG telefona. Ovo bi mogli biti tasteri za paljenje i zvuk. U vrhu se nalazi mikrofon, dok je u donjem okviru USB-C konektor.

Izvor: MySmartPrice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Vivo u Srbiju stiže pre kraja juna!

Sapphire predstavlja Radeon RX 6900 XT TOXIC Limited Edition

10104
10105
10106
10107
10108
10109