Patent otkriva Samsungove planove u vezi pametnog prstena

Nova patentna prijava podneta od strane kompanije Samsung američkoj kancelariji za patente i žigove otkriva planove kompanije za novim priborom - pametnim prstenom

Nova patentna prijava podneta od strane kompanije Samsung američkoj kancelariji za patente i žigove otkriva planove kompanije za novim priborom – pametnim prstenom. Naime, pametni prsten bi mogao da se koristi za kontrolu određenih funkcija na smartfonima i pametnim televizorima, a takođe i za kontrolu nekih kućnih sistema. Jedna od ilustracija u patentu pokazuje prepoznavanje prstena na smartfonu i prikazivanje menija koji odgovara funkcijama podešenim u prepoznatom prstenu kao i relevantne ikonice za ove funkcije koje mogu da se kontrolišu prstenom. Meni bi mogao da obuhvata ikonice i za televizor, radio, svetla u dnevnom boravku i neke druge povezane sisteme. Kompanije kao što su Apple, Microsoft i Google već imaju patente koji se odnose na pametno prstenje pa nije iznenađenje što je i Samsung podneo takav.
Samsung Galaxy S7 će koštati više, ali stiže uz skener oka
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi