Greška

Došlo je do greške.

Patch za Fallout 76 iznosi 52 GB, više nego kompletna igra!

12.11.2018 09:10 | 3 Games
Patch za Fallout 76 iznosi 52 GB, više nego kompletna igra!

 

Fallout 76, koji zahteva instalaciju patch-a, od 52 gigabajta, vlasnicima će njime oduzeti više prostora nego što iznosi sama igra u izvornoj instalaciji, koja iznosi „svega“ 45 GB!

Sve ukupno, igračima će trebati čitavih 97 GB prostora na lokalnom disku, prenosi sajt Playstation Universe. To je prilično prostora, tako da će igrači morati da očiste poprilično đubreta i programa kako bi uživali u ovoj popularnoj igri. Ovo takođe zahteva da imaju prilično brzu internet vezu, jer ova količina podataka se ne skida baš tako lako i brzo.

Developeri objavljuju „day one“ patcheve zbog implementacije novih dodataka i promena pred sam izlazak igre na tržište. I dok se tačan sadržaj ovog patcha još uvek ne zna, najverovatnije je da je skup povratnih informacija beta testera koje su isporučili Bethesdi.

Pogledajte još: Poznati su Fallout 76 PC sistemski zahtevi

Fallout 76 B.E.T.A (Break-It Early Test Application), otkrila je nekoliko kritičnih propusta koji su morali da se ispravljaju u zadnji čas, tako da ostaje da se nadamo da neće biti daljih nepredviđenih bugova.

Developeri su takođe implementirali i speed hack koji igračima na PC-u omogućava brže kretanje u igri, u odnosu na ostale igrače.

Testeri kažu da je ova igra prilično osvežena i drugačija, ali da nije izgubila ništa od šmeka i drži se čvrsto korena na kojima je nastala.

Ono što je ova igra sada, upravo je ono što su naši igrači od nje i tražili da bude. Naš posao je samo da im damo interesantan alat. Želeli smo da dizajniramo veoma interesantan svet sa kojim će se sudariti,“ izjavio je direktor Bethesde i izvršni producent Todd Howard.

Fallout 76 će biti objavljen 14. novembra za PlayStation4, Xbox One i PC. Ovo ostavlja igračima još par dana da očiste svoje diskove od nepotrebnih podataka i naprave skoro 100 GB mesta na svojim hard diskovimaza download i instalaciju ove sjajne igre.

Izvor: Digitaltrends

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Apple patentirao iPhone sa kamerom ispod displeja

PlayStation Classic pokretaće emulator otvorenog koda koji su napravili fanovi

10404
10405
10406
10407
10408
10409