Greška

Došlo je do greške.

Panasonic najavljuje ažuriranje LUMIX S fotoaparata punog formata bez ogledala

08.01.2019 09:12 | 0 Multimedija
Panasonic najavljuje ažuriranje LUMIX S fotoaparata punog formata bez ogledala


Saopštenje za javnost

Nakon predstavljanja na sajmu Photokina 2018, Panasonic će otkriti dve nove ključne funkcije novog LUMIX S fotoaparata punog formata bez ogledala na sajmu CES 2019. LUMIX S fotoaparati punog formata bez ogledala i objektivi biće dostupni od kraja marta 2019.

Potpuno novi stil izražavanja fotografijama
Novi HLG Photo režim fotoaparata LUMIX S omogućava da se snimci beleže uz širi dinamički opseg. To omogućava bogato, precizno izražavanje bojama koje je izuzetno blisko vizuelnoj memoriji tako što u istoj slici reprodukuje i bleštava svetla i tamne senke.

HLG fotografije se prave kao HSP datoteka, omogućavajući reprodukciju živopisnih slika na najnovijem Panasonic HLG usaglašenom 4K TV-u pomoću konekcije HDMI kablom ili na drugim HLG usaglašenim uređajima. Ova funkcionalnost je savršena za fotografe koji žele da ostave odličan utisak svojim fotoprezentacijama na HLG kompatibilnim televizorima.

Lumix2.jpg


Zadivljujući detalji uz realističan osećaj

Režim visoke rezolucije savršen je za snimanje slika prirodnih pejzaža ili umetničkih predmeta sa delikatnim detaljima. Iskorišćavajući prednost I.S. (Image Stabilizer – stabilizacija slike) mehanizma u telu, automatski se snima osam uzastopnih snimaka uz istovremeno pomeranje senzora. Ovih osam slika se zatim spaja u jednu sliku pomoću novog sistema Venus Engine, kojeg krasi obrada signala visoke brzine. Kao rezultat, precizni detalji se verno reprodukuju i bivaju snimljeni kao predivna, izuzetno realistična slika.

Uzimajući u obzir situacije u kojima su subjekti u pokretu uključeni u kadar, dostupne su podopcije za suzbijanje zamućenja u pokretu, tako da fotografi mogu da iskoriste ovaj režim potpuno isto kao kad snimaju u režimu snimanja normalnih fotografija.

Izvor: Panasonic

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

HP predstavio prvi Chromebook sa AMD procesorom

AMD je lansirao nova procesorska rešenja za prenosne PC i Chromebook uređaje

10304
10305
10306
10307
10308
10309