Greška

Došlo je do greške.

Paklena pomorandža - Huawei Mate 50 Pro (video)

02.11.2022 19:08 | 0 Mobile
Paklena pomorandža - Huawei Mate 50 Pro (video)

Još od vremena kada je Mate serija u sebi nosila Ascend prefiks, Huawei je pomerao granice mogućnosti pametnih telefona. Bilo da su u pitanju dobre kamere, odlična baterija, punjenje noise canceling slušalica preko 3,5 mm porta ili veliki ekran, ova kompanija nas je navikla da svaki Mate sa sobom donese nešto novo.

Ni Mate 50 Pro koji vam danas predstavljamo nije izuzetak. Jedanaesti Mate po redu, ako ne računamo savitljivu Mate X i Xs seriju pametnih telefona između ostalog nudi kameru sa promenljivim otvorom blende – osobinu koja je do juče bila rezervisana za profesionalne digitalne fotoaparate.

I da ne filozofiramo previše, Mate 50 Pro je stigao, i po svemu sudeći, iako je u Kini Mate 50 serija predstavljena sa čak četiri modela, u Evropi ćemo najverovatnije viđati samo Mate 50 Pro, model koji je kod nas na testu pune dve nedelje i imali smo yaista dovoljno vremena da ga dobro upoznamo

I već na prvi pogled, Mate 50 Pro je drugačiji od prosečnog pametnog telefona. Prepoznatljivi kružni dizajn kućišta kamere ima četiri sočiva, izgled koji evoluira još od Mate 20 serije. Svideo vam se ili ne, on je upečatljiv, tako da vam se neće desiti da ga pomešate sa nekim drugim modelom, kao što to može da vam se desi sa iPhone Pro 11 i iPhone 12 Pro… i iPhone 13 Pro… i iPhone 14 Pro…

Mate 50 Pro modeli dolaze u četiri različite boje: crnoj, ljubičastoj, sivoj i narandžastoj. Ova poslednja je jedina koja kombinuje narandžasta leđa sa zlatnim kućištem, dok su ostala tri modela malo svedenija. Videli smo i sa nova 10 serijom, a danas i sa Mate 50 serijom – Huawei ove godine baš voli da ubaci zlatne elemente u svoje telefone. Naravno, ukusi su različiti, a o izgledima svako ima svoje mišljenje i to je potpuno u redu.

Leđa ovog modela su dobila kožni poklopac narandžaste boje koji blago obavija i bočnu stranu, takozvani 2,5D dizajn. U pitanju je veganska kože, što znači da u procesu pravljenja nijednoj životinji niko nije naudio, a osećaj pod prstima je da je u pitanju prava fina koža. Izbor narandžaste boje jeste zanimljiv, ali je jasno da je njime Huawei želeo da privuče vašu pažnju.

I kao da nekome u dizajnerskom odeljenju kompanije Huawei nije bilo dovoljno što telefon ima narandžastu poleđinu, odluka je pala na to da i kućište ne bude sivo, već zlatno. Nije naš prvi izbor, ali verujemo da ženska publika već glasno uzdiše i razmišlja sa kojim lakom za nokte se ovaj model najbolje slaže.

Huawei predstavio jeftini preklopni Pocket S telefon sa Snapdragon 778G

Ceo život ste pogrešno igrali Super Mario Bros

10104
10105
10106
10107
10108
10109