Greška

Došlo je do greške.

Ovogodišnji iPhone-i će se fokusirati na brzinu i poboljšanja kamere, velike promene tek naredne godine

28.08.2018 08:57 | 2 Mobile
Ovogodišnji iPhone-i će se fokusirati na brzinu i poboljšanja kamere, velike promene tek naredne godine


Apple će ove godine objaviti tri iPhone-a, a finalne detalje o uređajima nam donosi Bloomberg i bazirani su na informacijama koje donose ljudi upoznati u planove kompanije Apple. Tri nova telefona će prihvatiti edge-to-edge dizajn, sa izrezom i Face ID opcijom umesto Touch ID. Takođe, imaće novi interfejs sa navigacijom uz pomoć gestikulacije, koji je Apple predstavio sa iPhone X modelom.

Postojaće 6.1-inčni iPhone sa LCD ekranom, koji će biti najjeftiniji u novoj liniji i jedini koji će imati jednu kameru na poleđini. Potom, tu je iPhone X naslednik koji će doneti poboljšanja performansi i kamere. Na kraju, tu je i iPhone Plus model sa 6.5-inčnim OLED ekranom. Tri modela nose kodna imena N84 (LCD model), D32 (iPhone X naslednik) i D33 (Plus model).

Izveštaj je takođe još jedna potvrda da ćemo videti različite cene sa ovogodišnjim iPhone modelima, što znači da korisnici neće biti limitirani samo na model od 1000 dolara. Tu će biti i više pristupačna ali i više premijum opcija.


Pogledajte još: Analitičari predviđaju da će se novi iPhone prodati u 350 miliona primeraka u prvoj godini


Najinteresantniji i kod mnogih najiščekivaniji je iPhone Plus. Sa 6.5-inčnim ekranom, ovo će biti najveći iPhone ikada kreiran i imaće staklenu i metalnu konstrukciju kao iPhone X. Novina kod ovog modela je mogućnost korišćenja pregleda u podeljenom ekranu za više aplikacija.

Još jedan zanimljiv detalj jeste da ćemo zaista videti dual-SIM verziju iPhone-a po prvi put, ali na određenim tržištima. Predstavljanje novih iPhone-a se očekuje u septembru, a Apple još uvek nije odredio nazive novih modela.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Vlada Neregistrovan korisnik
Veoma bitno kod iPhona mi je sto posle duzeg vremena izgleda kao nov.
Cak ne moras da imas nista na njemu, nikakve zastite, ako ne stoji sa metalom, ako ga ne bazas na sto, ne stavljas na neko kamenje, kamene stolove, pesak i slicne gluposti neces naci niti jedan trag na njemu. E sada ne znam za ovu zadnju generaciju X i 8 ali za ove pre. Najnoviji telefon mi nije neki prioritet. Vise ta jednostavnost iPhona, aplikacije koje odudaraju od drugih telefona i Windowsa, Androida i pouzdanost.

Huawei Y7 Prime 2018 donosi veće FullView displeje na tržište pristupačnih telefona

Pogledajte 48 minuta Cyberpunk 2077 gejmpleja (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109