Greška

Došlo je do greške.

Ovogodišnji iPad Pro bi mogao biti veoma tanak

15.10.2018 12:29 | 0 Mobile
Ovogodišnji iPad Pro bi mogao biti veoma tanak


Iako je tržište tableta u stagnaciji ili opadanju, ovo ne utiče na velike proizvođače koji nastavljaju da objavljuju svoje najnovije modele tableta i konvertibilnih uređaja. Microsoft nastavlja sa proizvodnjom Surface modela, Google je nedavno predstavio svoj prvi Chrome OS 2-u-1 model. Apple, kao jedina kompanija koja beleži pzitivnu prodaju kada su tableti u pitanju, nastavlja da poboljšava svoje modele.

Najnovije glasine sugerišu da će dolazeći iPad Pro modeli, ili bar jedan od njih, biti tanji i od najtanjeg telefona koji postoji danas. Ukoliko su informacije tačne, 2018 iPad Pro bi mogao biti tanak svega 5,9 milimetara. Ovo će mu dati titulu najtanjeg tableta koji se može naći na tržištu.


Pogledajte još: Naredni iPad Pro bi mogao podržavati Magnetic Connector, Face ID i Apple Pencil


Očekuje se da će implementiranje skladnijeg dizajna morati da se odrazi na bateriju, koja će takođe morati da bude tanja. Takođe, ovo bi moglo uticati i na kvalitet kamere, mada ovo ne predstavlja problem jer je malo onih koji tabletima fotografišu. Za sada nije poznato da li se pomenuta debljina od 5,9 milimetara odnosi na obe dolazeće veličine iPad Pro modela, ili će biti limitirana na 10.5-inčni model.

Ostatak karakteristika iPad Pro tableta, o kojima smo čuli do sada, uključuje Face ID podršku, veoma tanke okvire oko ekrana, podršku za novi Apple Pencil i novi "A" procesor.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Preko 75% svih Google Pixel telefona je ažurirano na Android 9 Pie

Intel Core i5-9600K: 6C/6T se overklokuje do 5.2GHz uz hlađenje vazduhom

10104
10105
10106
10107
10108
10109