Greška

Došlo je do greške.

Ovo su prve slike Samsung Galaxy S23 i S23 Plus telefona

29.09.2022 09:17 | 0 Mobile
Ovo su prve slike Samsung Galaxy S23 i S23 Plus telefona

Iako je zvanični datum predstavljanja nove serije Samsung Galaxy mobilnih telefona udaljen još nekih najverovatnije pet meseci (trenutna serija predstavljena je u februaru tekuće godine), pred nama (a i vama) su prve nezvanične fotografije dva modela iz dolazeće linije uređaja. A, kako prenosi Wccftech, izvor je veoma pouzdan.

Sveži renderi

Za početak, na fotografijama ispod možete videti rendere za “Plus” verziju dolazećih Samsung Galaxy S23 mobilnih telefona. Na prvo gledanje odmah upada u oko drugačiji dizajn kamera u odnosu na ovogodišnji aktuelni model. Naravno, mislimo na S22 Plus, dok je sličnost sa Samsung Galaxy S22 Ultra i više nego očigledno, pa se čini da je Samsung rešio da usvoji dizajn pojedinačnih senzora kamera.

S23Beli.jpg

Dakle, nema više jednog modula u koji su smeštene sve tri kamere već su tu pojedinačni senzori koji se izdižu iz poleđine telefona. Što se tiče standardnog Samsung Galaxy S23 mobilnog telefona, dizajn je identičan “Plus” verziji, makar koliko možemo da primetimo sa priloženih fotografija. Sa prednje strane stara priča, veliki ekran sa zaobljenim uglovima i “punch hole” kamera u sredini. Za kraj, fotografije koje su pred nama pred nama su u dve osnovne i, slobodno možemo reći, ne preterano inspirativne boje – crnoj i beloj.

Ostale specifikacije

Ekrani na ova dva telefona će, po svemu sudeći, ostati istih dijagonala kao i ovogodišnji predstavnici – 6,1 inča sa Samsung Galaxy S23 i 6,6 inča za Samsung Galaxy S23 Plus. Pored toga, poznato je i da će brzina žičnog punjenja baterija ova dva telefona imati brzinu od 25 W, a za kapacitet se pretpostavlja da bi mogao iznositi 3.900 mAh. Za sada, još uvek nije sigurno hoće li procesor u ovim mobilnim telefonima biti Qualcomm ili Exynos, ali ranije su se pojavile informacije da bismo ove godine mogli da vidimo Snapdragon 8 Gen 2 na svim uređajima Galaxy S23 serije.

GalaxyS23Plus.jpg

Konačno jedna pametna i korisna stvar – Intel Unison

Samsung predstavio novu, sada već legendarnu, verziju “Over the Horizon” zvona

10104
10105
10106
10107
10108
10109