Greška

Došlo je do greške.

Ovo su igre koje su najavljene na Nintendo Direct događaju

29.06.2022 12:23 | 0 Games
Ovo su igre koje su najavljene na Nintendo Direct događaju

Nintendo je kompanija koja već godinama opstaje balansirajući na tankoj granici između šašave zabave namenjene najmlađima i često kompleksnog gejmpleja koja je u stanju i da one nešto starije prikuje za ekran satima. Iako nikako nova konzola, Swtich je i dalje tu, i dalje je zanimljiv, a Nintendo Direct je tu da vas obavesti o dolazećim video igrama za ovu konzolu. Portal Endgadget prenosi šta je sve predstavljeno na jučerašnjem onlajn događaju.

Monster Hunter Rise: Sunbreak

Ova ekspanzija za popularni Monster Hunter Rise stiže u četvrtak, 30. juna, a donosi mnoštvo novih čudovišta, poput Shagaru Magala, Furious Rajang, Seting Bazegeuse i mnogih drugih. Ali, ni to nije sve, jer je Capcom objavio kako planira još ekspanzija za ovu video igru.

Nier Automata: The End of YorHA Edition

Nier Automata je fenomenalna video video igra koja se prvi put pred publikom pojavila 23. februara 2017. godine. Od šestog oktobra moći ćete da je zaigrate i na vašoj prenosivoj konzoli, dok ovo izdanje donosi i sve DLC dodatke, ali i nekoliko novih kozmetičkih dodataka ekskluzivnih za Switch.

Lorelei and the Laser Eyes

Ovo je avanturistička video igra sa snažnim akcentom na rešavanju raznih logičnih zavrzlama. Međutim, ono što je izdvaja od mnoštva sličnih video igara jeste sjajni i mračni vizuelni stil. Ova igra očekuje se tokom sledeće godine.

Super Bomberman R 2

Bomberman je klasik, a Nintendo nam sprema njegovo novo izdanje u vidu Super Bomberman R 2 video igre koja donosi sve ono najbolje iz prethodnih naslova uz dodatnu multiplejer komponentu u vidu “Castle Mode”. Ovaj mod omogućava da do 15 igrača kidišu na kovčeg s blagom dok samo jedan igrač pokušava da ga odbrani. Sve to izgleda veoma zabavno, a da li jeste i u praksi videćemo sledeće godine.

Return to Monkey Island

Novi deo u “Monkey Island” sagi stiže kasnije tokom godine i u početku će biti ekskluziva za Nintendo Switch. Vizuelno igra izgleda sjajno, ne sumnjamo da će humor biti na mestu, i iskreno jedva čekamo da je probamo.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ova video igra donosi klasičan Nintendo vizuelni stil koji je postao karakterističan u poslednjim godinama uz zanimljive taktičke bitke. Pored toga, sada ćete moći da igrate i kao Bowser. Sve ovo ćete moći da isprobate 22. oktobra ove godine.

Portal: Companion Collection

Oba dela genijalnog Portala dolaze na Switch, i to je otprilike sve što treba da vam kažemo. Ako vam se kojim slučajem desilo da ste propustili ova dva naslova, a volite baš da se igrate na Switch konzoli, dileme nema već ih odmah isprobajte.

Persona

Nakon što su objavljene za kućne računare i Xbox konzole, Persona video igre dolaze i na Switch 21. oktobra tekuće godine. Tada ćete moći da uživate u Persona 3 Portable, Persona 4 Golden i Persona 5 Royal.

Pored ovih, tu je i mnogo drugih zanimljivih video igara koje možete da dodatno istražite:

 • Mega Man Battle Network Legacy Collection
 • PAC-MAN WORLD Re-PAC
 • Blanc
 • Little Noah: Scion of Paradise
 • Railgrade
 • RPG Time: The Legend of Wright
 • Sonic Frontiers
 • Disney Dreamlight Valley
 • Live A Live
 • Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom
 • Minecraft Legends
 • Dragon Quest Treasures
 • Harvestella

Google Hangouts odlazi u penziju

Kako da ostvarite garanciju ako ste izgubili račun?

10404
10405
10406
10407
10408
10409