Ovo su cene mikrotransakcija u Mass Effect: Andromeda

Kao i brojni drugi AAA naslovi, tako i Mass Effect: Andromeda koji je nedavno objavio BioWare, uključuje mikrotransakcije za multiplejer mod.

Kao i brojni drugi AAA naslovi, tako i Mass Effect: Andromeda koji je nedavno objavio BioWare, uključuje mikrotransakcije za multiplejer mod. Sada kad je igra dostupna, otkrivene su i cene za njenu virtuelnu valutu Points, a ona se pojavila u digitalnim prodavnicama kao što su Xbox Store i PlayStation Store. Points mogu biti potrošeni na nove multiplejer pakete, ali mogu biti stečeni i tokom normalnog igranja.
Naravno, jasno je da mikrotransakcije služe za brže otključavanje pojedinih stavki. Points u igri Mass Effect: Andromeda će biti ponuđeni u paketima, po ceni od 5 dolara za 500 poena, pa sve do 12.000 poena po ceni od 100 dolara. Kao i uvek, EA/Origin Access pretplatnici na računarima i Xbox One konzoli imaju 10 posto popusta.
Mass Effect: Andromeda je stigao, kakve su ocene kritike?
Mass Effect: Andromeda mikrotransakcije:
500 poena – 5 dolara
1050 poena – 10 dolara
2150 poena – 20 dolara
3250 poena – 30 dolara
5750 poena – 50 dolara
12.000 poena – 100 dolara
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi