Ovo su cene Huawei Watch pametnog sata

Do sada smo imali prilike da čitamo neke informacije o ceni ovog Android Wear pametnog sata koje su se ispostavile kao potpuno netačne

Huawei Watch je pametni sat sa Android Wear platformom koji dolazi u tri različite boje i stila. Svaka od ovih verzija ima različite narukvice a odlikuje se 1,4-inčnim AMOLED touchscreen ekranom rezolucije 400×400 piksela (286 ppi) i prečnika 42 mm. Ispod haube ovog pametnog sata se nalaze Qualcomm Snapdragon 400 procesor, 512 MB RAM i 4 GB interne memorije kao i 6-axis senzor pokreta.
Do sada smo imali prilike da čitamo neke informacije o ceni ovog Android Wear pametnog sata koje su se ispostavile kao potpuno netačne. One su govorile o ceni od 1000 dolara, ali se sada sat pojavio u listama nemačkih prodavnica gde možemo videti da je njegova cena 350 evra, osim “zlatnog” modela koji košta 400 evra. Ovo su cene koje su u rangu cene najjeftinijeg Apple Watch Sport edition pametnog sata sa gumenom narukvicom.
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi