Ovo je Sony kontroler za VR FPS igre

Na E3 2016 konferenciji Sony je najavio da će pokrenuti PlayStation VR konzolu u oktobru sa 50 spremnih igara kao i novim FPS kontrolerom.

Na E3 2016 konferenciji Sony je najavio da će pokrenuti PlayStation VR konzolu u oktobru sa 50 spremnih igara kao i novim FPS kontrolerom. Tu će se nalaziti i neke pucačine, a sa njima i novi kontroler kojim će igranje FPS naslova biti mnogo udobnije nego sa DualShock 4 kontrolerom. PS VR Aim Controller ne izgleda kao većina kontrolera namenjenih pucačinama. Ali ono što je mnogo važnije je da omogućava praćenje jedan na jedan, što znači da možete da ciljate u igrama kao u stvarnom životu.
On takođe omogućava da igre odražavaju način na koji držite oružje i ciljate sa vašim oružjem, što bi trebalo da donese impresivnije iskustvo. Jedna od prvih igara koja će raditi sa PS VR Aim kontrolerom je Farpoint naslov. Radi se o igri koja je ekskluzivno namenjena PlayStation 4 platformi i koju razvija indie developer Impulse Gear. Trejler za ovaj naslov možete pogledati u prilogu.
Preko 30 igara će ove godine podržavati Oculus Touch kontroler

PSVRGun2.jpg
Izvor: TheNexWeb

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi