Greška

Došlo je do greške.

Ovo je sada konačno – ovako će izgledati Galaxy Z Fold 4 i Flip 4

29.07.2022 11:54 | 0 Mobile
Ovo je sada konačno – ovako će izgledati Galaxy Z Fold 4 i Flip 4

Predstoji nam još dve nedelje nestrpljenja do konačnog izlaska nove serije Samsung telefona sa ekranom koji se preklapa, u vidu Galaxy Z Fold 4 i Flip 4 modela. Samsung je već uveliko počeo kampanju promocije novih telefona, suptilno izazivajući konkurenciju, hvaleći svoje telefone na preklop uz konstataciju da su nesumnjivo bolji od klasičnih monoblok “smartphone” modela. Uz to obilato koristi simbol “veće od” > kako bi označio da se radi o unikatnim uređajima, koji imaju veću vrednost od običnih telefona. Insajderi sa sajta 91mobile su danas objavili i prve fotografije zvaničnog izgleda ova dva Samsung Galaxy modela.

Iako fotografije prikazuju nove uređaje, nema mnogo elemenata iznenađenja pošto manje, više svi koji prate ovu temu su i očekivali ovako nešto. Bez sumnje i dalje je dobro još jednom videti ove lepotane u ultra visokoj rezoluciji koja daje bliži pogled na detalje ova dva vanserijska modela.

Galaxy Z Fold 4

Samsung Fold 4 je prikazan u nijansama fantomski crne, bež i sivo-zelene nijanse. Kao što su to ranije glasine najavile, dizajn se nije mnogo promenio, Samsung je odustao od primene “bump-less” dela u kome su smeštene kamere, kao što je to učinjeno na Galaxy S22 Ultra modelu.

Samsung_Z_Fold4_.jpg

Umesto toga je zaigrao na kartu prefinjenog dizajna sa jednom šarkom i nešto tanjim okvirima. Na fotografijama je teško razaznati  druge promene o kojima se uveliko priča, kao što je promena odnosa širine i visine radi bolje upotrebljivosti, kao i manje uočljiv nabor prilikom preklapanja ekrana.

Takođe, iako se dizajn ispupčenja na poziciji kamera nije promenio, očigledno je da se radi o kamerama sa većom rezolucijom.

Galaxy Z Flip 4

Flip 4 model je prikazan u bojama grafita, roze zlatne, plave i svetlo ljubičaste kolor nijanse. Čini se da će telefon imati tanje okvire i šarku kao Flip 3 model, kao i neznatno veći poklopac koji je navodno porastao sa 1.9” na 2.1”.

Moguće je da će ponuditi nešto veći kapacitet ugrađene baterije, što je detalj koji bi lako mogao da mu pomogne u nameri da osvoji titulu najboljeg telefona sa preklopivim ekranom u 2022. godini, obzirom na činjenicu da je loša autonomija jedna od glavnih pritužbi korisnika Flip 3 prethodnika,

 Samsung_Z_Flip4.jpg

Oba telefona će pokretati Qualcom Snapdragon 8+ prve generacije. Galaxy Flip 4 bi mogao da ima nešto veću cenu od trenutnog modela. Uređaji će biti zvanično predstavljeni 10.  avgusta zajedno sa dva Samsung Galaxy Watch 5 pametna sata.

Već je počela pretprodaja i rezervacije novih Samsung modela, pa ukoliko ste ljubitelj Galaxy telefona, nema više vremena za gubljenje!

Google ponovo odložio ukidanje “kolačića”, ne odriče se novca od praćenja korisnika i reklame

You Tube vam pomaže da napravite kratku verziju klasičnog video klipa

10104
10105
10106
10107
10108
10109