Greška

Došlo je do greške.

Ovo bi mogao biti prvi Google Chrome OS tablet

21.09.2018 20:50 | 0 Mobile
Ovo bi mogao biti prvi Google Chrome OS tablet


Google bi mogao prikazati mnogo više od Pixel 3 telefona i Home Huba, na svom događaju 9. oktobra. Sajt About Chromebooks je otkrio Chrome OS tablet tastaturu kompanije Brydge, koja bi mogla biti deo tableta koji kreira Google, a nosi naziv Nocturne. Ovaj uređaj se poslednjih meseci pojavljuje i u Chromium kodu. Moguće je da se radi samo o renderu, ali tu su neki detalji koji sugerišu da se radi po pravom uređaju.

Senzor otiska prsta je smešten u vrh tableta, što se poklapa sa specifikacijama Nocturne modela i nekim drugim detaljima otkrivenim pre nekoliko dana u Chrome OS-u. USB-C port u donjoj levoj strani se takođe poklapa sa nagoveštajima dve USB-C konekcije (druga bi trebalo da se nalazi s desne strane). Takođe, dugački odnos stranica ekrana se poklapa sa onim što donosi Nocturne, a to je 2400 x 1600 rezolucija.


Pogledajte još: Stiže Google Home Hub: pametni zvučnik sa 7-inčnim ekranom


Budući Google uređaj bi takođe trebalo da ima pogo pinove za odvojivu tastaturu i više mikrofona za ublažavanje eha. U pripremi bi mogao biti još jedan tablet, pod nazivom Atlas, koji će imati 4K displej.

Ukoliko su ove informacije tačne, moguće je da ćemo ovaj, ili nešto poput ovog uređaja, videti tokom Google događaja u oktobru.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Požuri! Honor Srbija te vodi u Prag na Honor 8X evropsku promociju!

GoPro donosi tri nove Hero7 kamere

10104
10105
10106
10107
10108
10109