Greška

Došlo je do greške.

Ovako je File Explorer zamišljen sa Fluent Designom

21.06.2019 16:13 | 0 Software/Web
Ovako je File Explorer zamišljen sa Fluent Designom


Microsoft je 2017. godine prvi put predstavio Fluent Design sistem, koji predstavlja osveženi dizajnerski jezik koji bi bio objavljivan postepeno, uzglavnom kao deo nadogradnji za Windows 10. Od tada, pojavio se veliki broj aplikacija kao što su Groove Music, Skype i druge, koje u sebi implementiraju različite Fluent Design elemente.

Sada se pojavio novi koncept, koji je kreirao Behance korisnik Cage Ata, koji zamišlja File Explorer sa Fluent Design implementacijama.

material2_1.jpg


Pod nazivom "Files", koncept prikazuje potpuno redizajniranu aplikaciju za upravljanje fajlovima, a koji prvenstveno cilja savitljive Microsoft uređaje koji bi se mogli pojaviti u budućnosti.

Koncept prikazuje redizajn tradicionalnog izgleda za fajlove, implementira tamni mod i dodaje tri nova moda za aplikacije: Carousel, Studio i Review. Novi modovi bi dodali interesantne načine pregleda fajlova, mogućnost izmena u pokretu i menjanje pozicije fotografijama za kreiranje "mood boarda". Više detalja je dostupno u linku izvora.

Izvor: Cage Ata (Behance)

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei objavio MediaPad M6 tablet od 8.4 i 10.8 inča

Samsung Galaxy M30s se pojavio na Geekbenchu

10504
10505
10506
10507
10508
10509