Ovako izgleda zakrivljeni ZTE Grand S EXT smartfon

Kineska kompanija ZTE planira objavu nekoliko smartfona u narednim mesecima, a jedan od njih je i ZTE Grand S EXT. Zvanično predstavljanje ovog smartfona bi trebalo da se desi uskoro, a pre nego što saznamo detalje o njemu imamo prilike da vidimo kako izgleda. Kao što možete videti na slici, radi se o modelu koji ima zakri

Kineska kompanija ZTE planira objavu nekoliko smartfona u narednim mesecima, a jedan od njih je i ZTE Grand S EXT. Zvanično predstavljanje ovog smartfona bi trebalo da se desi uskoro, a pre nego što saznamo detalje o njemu imamo prilike da vidimo kako izgleda. Kao što možete videti na slici, radi se o modelu koji ima zakrivljen zadnji deo, te bi trebalo dobro da leži u ruci. Pored toga, u opisu ovog telefona se govori da će to biti prvi uređaj u 2014. godini koji će imati Nano Molding Technology (NMT), kombinaciju plastike i metala. U isto vreme, ZTE Grand S EXT bi trebao da stigne sa smart dock-om koji bi korisnicima trebao da omogući bežično punjenje.
ZTE Grand S EXT

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi