Ovako izgleda Samsungov otkazani sklopivi telefon

Samsung već godinama nagoveštava rad na sklopivim telefonima, a kompanija je svojeveremeno izgleda bila bliže objavi jednog ovakvog modela

Samsung već godinama nagoveštava rad na sklopivim telefonima, a kompanija je svojeveremeno izgleda bila bliže objavi jednog nego što smo mislili. Pojavile su se fotografije navodnog “Project V” telefona sa dva ekrana, koji je u razvoju bio oko 2015. ili 2016. godine.Prema izgledu uređaja, deluje kao da se radi o spirituelnom prethodniku ZTE Axon M modela, sa ekranom koji može da se savije unazad za fotografisanje (postoji samo jedna kamera) ili da stoji pored drugog ekrana. Dizajn podseća i na četvrtasti Galaxy S6.
 
Samsung sklopivi telefon
Ukoliko su informacije tačne, ovaj uređaj je odavno otkazan i ne predstavlja ono što Samsung trenutno sprema kada je u pitanju kompanijin sklopivi/savitljivi telefon. Nije objašnjeno zbog čega je telefon sa fotografija otkazan, ali je njegov razvoj pokivao period kada su Samsungovi profiti bili u padu zbog slabe prodaje telefona. Stoga ima smilsa što je južnokorejska kompanija odlučila da svoj mobilni tim usmeri ka sigurnijim proizvodima, umesto da eksperimentiše sa uređajima koji nikada ne bi doživeli komercijalni uspeh.
Pročitajte još: Samsungov sklopivi telefon bi mogao koštati 2000 dolara
Naravno, ovo ne znači da je Samsung odsustao od koncepta kao što je ovaj. Kompanija nije krila želju da kreira sklopivi telefon u prethodnim godinama, samo što će uređaj na kojem se radi biti potpuno drugačiji od onoga što je nudio Project V model.Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi