Greška

Došlo je do greške.

Ovako izgleda Samsung Galaxy F na novom renderu (video)

13.11.2018 10:20 | 0 Mobile
Ovako izgleda Samsung Galaxy F na novom renderu (video)

 

Prethodne nedelje, Samsung je na sceni prikazao mogućnosti svog prvog Galaxy F smartfona sa savitljivim Infinity Flex displejem. Ovaj ekran može da se savije po sredini bez ikakvih devijacija slike, i tako hiljade i hiljade puta, kako tvrdi Samsung. Očekivanja su da će zvanično biti predstavljen zajedno sa Galaxy S10, ili odmah nakon njega, u prvom tromesečju naredne godine.

Pošto smo imali samo delimičan uvid izdaleka na ovaj telefon, jer je kompanija htela da ostane još uvek misteriozna, ovo je bilo dovoljno da inspiriše 3D animatore na akciju. Najbolji prikaz kako bi Galaxy F trebao da izgleda, u svom novom videu nam donosi YT korisnik Concept Creator:

 

 

Očigledno, fokus videa je na samim ekranima, dok nije previše pažnje poklanjao ostalim stvarima, ali i razumemo ga jer za sada nema nikakvih nagoveštaja šta bismo mogli očekivati da vidimo od kamera, zvučnika, ulaza  i dugmića. Render predviđa dve kamere na poleđini ali ostaje da vidimo da li će tako i biti.

Sve ovo je potpuno razumljivo jer, po poslednjim izveštajima, Samsung razmatra čak pet mogućih varijanti i za koju god da se odluči, sigurno je samo da će ekrani izgledati kao na ovom renderu.

Kompanija će proizvesti najmanje milion jedinica Galaxy F uređaja a cena će biti oko 1.770 US dolara. Kao primer, reći ćemo da je njihov top model trenutno, 512GB Note 9, stigao po ceni od 1.250 dolara.

izvor: Phonearena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 


Komentari

0 Dodaj komentar

Google Chrome Labs objavio Squoosh, alat otvorenog koda za optimizaciju slika

LG verovatno spaja V i G premijum serije

10104
10105
10106
10107
10108
10109