Ovako izgleda HoloLens Start meni i navigacija (video)

Actiongram App je na YouTube okačio tutorijal, koji prikazuje osnovni demo Hololensa, uključujući pogled na Start Menu i osnovnu navigaciju kroz Actiongram aplikaciju.

Actiongram App je na YouTube okačio tutorijal, koji prikazuje osnovni demo Hololensa, uključujući pogled na Start Menu i osnovnu navigaciju kroz Actiongram aplikaciju.Ukoliko ga još niste videli, reći ćemo da je HoloLens veoma zanimljiv način predstavljanja PC elemenata u fizičko okruženje korisnika, a pred nama su prvi procureli detalji poluzavršenog ili potpuno završenog Start menija. Start meni u videu prikazuje skup elemenata sa statusnim informacijama, kao što su Wi-Fi signal, vreme i zvuk. Cortana se takođe pojavljuje iznad Microsoft Live Tiles, uz dve prečice (verovatno za snimanje fotografija i videa). U videu ispod možete pogledati kratak demo šta sve HoloLens može, a ovde pogledajte i druge video klipove koji daju još bolju ideju o budućnosti HoloLensa.

Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi