Ovako Federer igra tenis uz Google Glass (video)

Rodžer Federer je sa svojim trenerom Stefanom Edbergom proveo neko vreme u Silicon Valley kampu, gde su razmenili nekoliko udaraca na teniskom terenu, noseći Google Glass.

Google Glass je jedna od onih tehnoloških uređaja i inovacija koje će sigurno podeliti mišljenja, ali nema sumnje da je ovaj nosivi uređaj sposoban da nam dočara situacije u kojima se do sada nismo našli. Ovoga puta, iz ugla Google Glass-a imamo priliku da vidmo kako se jedan od najbojih igrača u istoriji modernog tenisa snašao na terenu koristeći Glass. Rodžer Federer je sa svojim trenerom Stefanom Edbergom proveo neko vreme u Google Silicon Valley kampu, gde su razmenili nekoliko udaraca na teniskom terenu, noseći Google Glass.
 U videu, koji je visoko stilizovan i zanimljivo montiran, možete videti kako zamahivanje reketom, udaranje loptice bekhendom i forhendom, pa i poznato stenjanje koje teniseri proizvode tokom udaraca, izgleda upravo onako kako to i sam Federer vidi kada je na terenu.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi