Greška

Došlo je do greške.

Ovako bi mogao da izgleda rolabilni pametni telefon Samsung Galaxy Note sa S Pen-om

24.11.2020 14:53 | 0 Mobile
Ovako bi mogao da izgleda rolabilni pametni telefon Samsung Galaxy Note sa S Pen-om

 

Čini se da je rolabilni pametni telefon novi trend za 2021. Razni proizvođači su sada najavili da imaju takav tip pametnih telefona u razvoju. Na primer, prošle nedelje prikazan je konceptni telefon Oppo X 2021, prvi rolabilni pametni telefon kompanije Oppo. LG takođe je prošlog meseca najavio da u razvoju ima pametni rolabilni telefon, a TCL je takođe pokazao takav prototip početkom ove godine. Samsung je takođe poznat po tome što razvija telefon koji se razvlači.

Početkom ove godine uvlačivi Samsung Galaxy telefon prikazan je ograničenom broju publike na CES 2020. Od tada je bilo relativno tiho u vezi sa ovim pametnim telefonom koji se uvlači, sve dok se početkom ovog meseca nije pojavila fotografija na kojoj se vidi Lee Jae-iong, potpredsednik Samsung Electronicsa, držeći pametni uređaj za koji se čini da je uvlačiv.

Tokom godina, nekoliko puta je izveštavano o Samsung telefonu sa rolabilnim ekranom. Konačno, Samsung je takođe prijavio dizajn pametnog telefona koji se može izvući i ulevo i udesno, kako bi stvorio veličinu ekrana koja je skoro 3 puta veća od uobičajenog pametnog telefona. U međuvremenu je iz Koreje je objavljeno da Samsung želi da predstavi fleksibilni displej koji može da poveća telefon od 6 inča na tablet od 8 inča.
Na osnovu svih dostupnih informacija, holandski 3D dizajner Jermaine Smit, zvani Concept Creator, dizajnirao je konceptni pametni telefon Samsung Galaxy Note u saradnji sa LetsGoDigital, što je prikazano u YouTube videu iznad.

Izvor: LetsGo Digital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Poco M3 je ozvaničen sa velikom baterijom i trostrukim modulom fotoaparata

Crucial Ballistix Max prebacio preko 7000MHz, postavljajući novi svetski rekord

10104
10105
10106
10107
10108
10109