Greška

Došlo je do greške.

Ovako bi iPhone mogao evoluirati u sklopivi iPad tablet

03.03.2019 17:05 | 0 Mobile
Ovako bi iPhone mogao evoluirati u sklopivi iPad tablet


Prvi fleksibilni telefoni velikih proizvođača su već predstavljeni (Samsung Galaxy Fold i Huawei Mate X). Međutim, postoji jedan proizvođač koji je bio deo pionirskog razvoja pametnih telefona, ali za sada ga nema među vodećima na tržištu savitljivih telefona. Steve Wozniak, suosnivač Apple-a, je izrazio zabrinutost zbog ovakvog stanja.

U TV intervjuu za Bloomberg, Steve Wozniak je istakao: "Apple je dugo bio pionir u oblastima kao što su Touch ID, Face ID i lako plaćanje putem telefona. Međutim, kompanija nije vodeća u razvoju savitljivog telefona zbog čega sam zabrinut, jer zaista želim fleksibilni Apple telefon".

Ipak, Wozniak ostaje pozitivan kada je pogled na budućnost u pitanju. Sada ostaje pitanje da li je Wozniak skloniji dizajnu preklopnog iPhone-a ili preferira da vidi telefon i računar u jednom uređaju. Sajt LetsGoDigital je iskoristio ovu situaciju da kreira 3D rendere uređaja specijalno za Woizniaka. Ovoga puta imamo veliki savitljivi iPhone, ili bolje rečeno sklopivi iPad tablet.


Pogledajte još: Patent za fleksibilni iPhone pokazuje kako bi Apple mogao sprečiti oštećenje displeja


Sklopivi iPad bi korisniku dao pristup kompletnoj radnoj stanici i takođe bi bio prepoznatljiv u odnosu na proizvode koji su već predstavljeni.

Fleksibilni iPad, gde je ekran spolja - baš kao i kod Mate X modela - bi trebalo da bude izvodljiv, prema mišljenju sajta LetsGoDigital. Ili bi barem trebalo da bude dobar poduhvat za Apple, koji bi omogućio početak prave revolucije na polju savitljivih uređaja.

Izvor, foto: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy A40 bi mogao koštati 249 evra

Dark Mode za Facebook Messenger je moguće pokrenuti uz pomoć emotikona meseca

10104
10105
10106
10107
10108
10109